Kissing in the rain

At hvile i sig selv

Det er vigtigt at man hviler i sig selv, og for mig betyder det, at man er glad og tilfreds med den man er. At hvile i sig selv, ser jeg som en vigtig balance mellem det indre og det ydre. Man kan ikke udstråle at man har det godt med sig selv, hvis man indvendig er ved at gå i opløsning. Det med at hvile i sig selv mener jeg ikke er ensbetydende med at man er gået i stå, men blot at man har styr på sig selv og sit liv. Det kan være andre mener man skulle få et bedre job, tabe sig eller få en anden kæreste. Men hvis man har det godt med det liv man har, hviler man også i sig selv, og vil være ligeglad med andres meninger. Her er Janteloven igen repræsenteret, hvorfor skal andre bestemme hvordan det er rigtigt at leve? Jeg føler selv jeg hviler i hvem jeg er, det er klart at der altid er ting man kan arbejde med, og det mener jeg er en del af en naturlig udvikling i livet. For at jeg har det godt kræver det at jeg får sovet, trænet, spiser sundt, og føler jeg har styr på min tid, penge og omgangskreds. Det kræver at jeg regelmæssigt organiserer min tid og energi.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kissing in the rain