Vi må hygge om hinanden

Anmeldelse af madklubben i Tivoli

Den anden dag spiste jeg en skøn frokost i Tivoli med min veninde. Vi fik dejlige små retter, og vi kunne vælge mellem virkelig mange varianter. Der var også mulighed for at vælge vine og bobler i alle prisklasser. Lige meget om man skal på en frokost med en veninde eller en date, syntes jeg det er et hyggeligt stop at gå forbi Madklubben i Tivoli. Det er primært danskmad som ål og æggesalat de serverer, sammen med deres hjemmelavet brød. Der var også flere lækre desserter, men det må vi have til gode…

Jeg elskede deres mormor måde at dække op på.

Min veninde Sarah, viser hvor svært det er ikke at spise deres dejlige brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi må hygge om hinanden