Næsten sommer

Sukkerafhængig

Efter den sidste sukkersøde blog, er det vidst på tide med et sundt budskab.
Jeg elsker slik og søde sager, ja jeg vil faktisk sige at jeg kunne leve af lakridser og skumfiduser. Men hvor er det dårligt for kroppen. Jeg mener man skal leve livet og nyde de ting man holder af, men alt med måde. Jeg tror at når man spiser sukker, går der 4 dage før det kommer ud af kroppen igen. I de dage vil man blive ved med at crave søde sager. Så er det jo bare et lille stykke fredags kage eller bare en lille pose slik… Men men men så går der 4 dage igen. Hermed ikke sagt at der ikke skal være plads til lidt lækkert en gang imellem. Selvfølgelig skal der være plads til at hygge sig, men i hverdagen kan man lave lækre snaks, og så engang imellem må man forkæle sig selv. Hvis man lever efter dette, nyder man også meget mere når man får de gode ting. Samtidig har man det bedre og alle ved man ikke gider gå op og træne efter en pose matadormix, men man får motivation efter lidt gulerødder og humus.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten sommer