Bedste opskrift på påske lam

Påskeæg

Påsken er fuld af syndige glæder. I mange dage skal der spises god mad og søde sager. Derfor er det vigtigt at man tænker sig om, hvis der ikke skal sidde et par kilo ekstra efter påsken. Jeg har allerede været til frokoster og middage fyldt med lækre ting, men jeg prøver at tænke mig om, og hvis der er mulighed for det syntes jeg at man skal finde tid til at løbe en tur i det dejlige solskinsvejr. I går løb jeg er tur ned til Kastellet og det var så smukt. Hvis man kommer til Østerbro syntes jeg det er så fantasktik at se de smukke kirsebærtræer langs vandet. God påske…

 Mine påskeæg fra Mor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bedste opskrift på påske lam