Janteloven

More best of Østerbro

Så blev det tid til lidt mere om Københavns bedste bydel.
Byens bedste service: Poppi  Dyrecenter Østerbro
For mig er det vigtigt at gøre alt, så godt som muligt fra starten, hvis man vælger at få et dyr.  Når man går op i de ting man selv spiser og bruger, bør man også tænke på sine dyrs bedste. Jeg fik virkelig en god service hos min dyrehandler, jeg havde behov for kyndig vejledning og produkter til chihuahua rasen. Jeg blev som altid meget positivt overrasket da jeg kom ned i deres store butik på Østerbrogade. De tilbød at bestille ting hjem til mig og bringe det ud hvis jeg havde behov for det. Men de havde nu alle de ting jeg skulle bruge, selv sukkerfri treats.  Jeg har tidligere skrevet om dem, men det er vigtigt for mig at fremhæve deres gode service, der er sjældent jeg oplever noget lignende. Jeg vil købe alle de ting jeg skal bruge til Cookie hos dem.
Hvis man har dyr eller overvejer at få det, vil jeg anbefale et besøg hos dem, de kan give råd til hvilket dyr, rase, køn, størrelse der er den rigtige for alle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Janteloven