Marts måned yndlings ting

Janteloven

Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at få en hund. For nogle vil det nok virke åndssvagt at man kan være så glad for en hund. Jeg mener ikke det er så vigtigt hvad andre syntes. Jeg tror man skal gøre det der føles rigtigt og giver livskvalitet. I Danmark ligger vi tit under for andres indflydelse, sådan er vi jo opvokset, det mener jeg er helt forkert. I USA ser de livet på en helt anden måde, de kan til tider virke lidt overfladiske med alt deres ”how are you”, men på den anden side syntes jeg, vi kan lære meget af deres positive indstilling til andre mennesker. Jeg kommer en del i USA og elsker at fremmede kan glæde sig på hinandens vegne, og se livet fra en positiv side. Danskerne har meget af lære, janteloven er forældet og forkert. 
·  Du skal ikke tro, du er noget. 
·  Du skal ikke tro, at du er klogere end os.
·  Du skal ikke bilde dig ind, at du er bedre end os.
·  Du skal ikke tro, at du ved mere end os.
·  Du skal ikke tro, at du er mere end os.
·  Du skal ikke tro, at du dur til noget.
Man bør slette ”ikke” fra alle sætningerne. Jeg mener alle er noget og kan noget. Alle bør fremhæve det de er gode til og ikke være bange for at stå frem. Jeg vil altid prøve og være glad på andres vegne og glæde mig over andres succes. Man kommer nok ikke længere i livet selv, ved at få andre ned. Mit budskab ser derfor således ud:
Du skal tro du er noget, og at du dur til noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marts måned yndlings ting