Påskeæg

Bryd vanerne?

Vaner, er det ren OCD eller er der noget godt i dem?

Jeg gør det samme hver morgen, jeg følger mine rutiner, og har det godt med det. Mange livsstilforfatterne giver gode råd om, at vi skal bryde vores vaner, og dermed få et bedre liv. I tv, blade og bøger kan man læse om mennesker det har fået et bedre liv ved at ændre sig. Succesrige livsstilseksperter fortæller hvordan man skal bryde med livet, og blive ligeså succesfulde som dem.

Jeg tror ikke man skal lade sig inspirere alt for meget af de programmer, artikler og bøger man bliver bombarderet med i nutidens samfund. Jeg tror man skal se på sit liv indefra, og gøre op med sig selv, om der er noget i ens liv der ikke er godt og så forsøge at ændre det. Men vaner er for mig gode, det er dem man kan forholde sig til i livet, og det der gør man står fast.

Hvis jeg skal komme med et godt råd, vil det være at bruge et øjeblik på at tænke sin hverdag igennem, og se om der er noget der skal ændres.  Det kan være man spiser for meget, bruger for mange penge, eller ikke har styr på regninger eller aftaler. Når den dårlige vane er fundet, tror jeg man får det bedre hvis man i den næste stykke tid prøver at ændre den, men lad være med at ændre en vane du har det godt med, bare fordi det er moderne, eller fordi de mange selvhjælps programmer bedyrer at det er det nye sort. Held og lykke…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeæg