Blomster og planter

Livsstil og livskvalitet?

Livsstil og livskvalitet hænger for mig sammen. Jeg går meget op i at gøre ting for mig selv og andre, og syntes alle skal bruge tid hver dag på at gøre noget godt. Hver dag når man lægger sig til at sove, bør man tænke på hvad man den dag har gjort for at glæde andre. Jeg syntes ikke der går noget af en ved at man giver andre et
kompliment, eller glæder sig på andres vegne. Men man skal samtidig huske sig selv. Hvis man hver dag kan tænke på en ting man har gjort for sig selv, vil man til sidst kunne se forbi de sure ting i hverdagen og glæde sig over de små ting. Det kan være at stoppe op og se på blomsterne der springer ud, en fugl der synger, eller andre af livets små men fantastiske glæder. Jeg fandt disse smukke vintergækker i min have. Det gør mig glad at det snart er forår og solen skinner.

 En bog der er virkelig god at læse, er 7 gode vaner. Den giver et godt bud på hvad man kan arbejde med selv for at opnå høj livskvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomster og planter