Det der bare ikke må ske for børn...

I’m back baby

Såååå er jeg tilbage….Hvorfor den lange stilhed? Jeg havde mistet lysten til at blogge og dele, men nu står jeg i en situation hvor jeg har brug for mediet igen. Jeg skal genopfindes, og jeg håber I vil være med på rejsen. Alt her er ved det gamle, jeg er stadig hustru, mor og mig selv, og hjemmegående med mine skønne unger. Det har været en lang pause med bloggen og de sociale medier. Men nu vil jeg sammen med jer genopfinde mig og bloggen, og finde ud at hvordan min fremtid skal se ud. Jeg er ikke den sammen, jeg er heller ikke en ny, men i øjeblikket er jeg lidt i limbo. Jeg har været MOR de sidste 8 år, og min orlov i SAS lakker mod enden! Vi har været meget tvivl om hvad der var det bedste for vores familie, og også for mig. Jeg er så evig taknemmelig for at vi har haft muligheden for, at jeg kunne gå hjemme mens børnene var små, men måske er det også på tide jeg laver noget for mig selv. Børnene er så godt kørende at der faktisk er plads til jeg ikke bare er mor mere. Kasper og jeg har talt det igennem, og har aftalt at det ville passe fint, at jeg kom tilbage til SAS. Jeg er jo steward og det betyder jeg flyver primært langt. Vi har set på en løsning der hed 50%, og så ville jeg flyve 4 dage og være hjemme 10. Det ville betyde en weekend om måneden, hvor kasper kunne hygge med børnene, og også at jeg næsten ville være hjemme alle hverdage og kunne hente tidligt, og holde fridage som vi gør nu. Mit orlov stopper 1 januar 2021. Men men men så kom Corona. Hvad gør jeg nu?

Håber I vil følge bloggen som kommer til at følge tiden fra housewife til forhåbentlig “back om businesswoman”.Jeg vil på bloggen også prøve at gøre lidt for mig selv, og I skal selvfølgelig være med hele vejen. Tak til jer, der stadig har lyst til at følge med❤

4 kommentarer

  • Anne

    Dejligt at se dig tilbage ❤️ Glæder mig til at følge med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Dejligt du er tilbage igen ☀️😊 Hvad har du fået lavet ved Nage? Kh. Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der bare ikke må ske for børn...