Vi skred fra det hele...

Sådan rejser du til Østen med små børn


Når man vælger at tage sine børn, om på den anden side af verden, og i en helt anden tidszone, er der selvfølgelig en del overvejelse bag. Jeg har som stewardesse og mor lavet en del erfaringer som jeg selvfølgelig vil dele med jer. For jeg må indrømme at  jeg syntes man skal overveje sådan en rejse, inden man bare smutter til varmen.

  • For det første, hvornår på dagen flyver man? Jeg er glad for Thai afgangen der går om eftermiddagen. Kan kan få det til at passe med de mindstes lur, og det virker naturligt for børnene at man skal sove efter et måltid. Jeg har altid eget nattøj, tandbørster og et tæppe med. Så jeg kan mørklægge, hvis børnene skulle sove helt til landing og ikke skal vækkes af morgenmads serveringen ( det startet ca 1,45 før landing, og er midt i den danske nat)

  • Hvis man som os, skal videre ud til en ø i Thailand. Er der to muligheder, alt efter hvad man føler for som familie. Man kan tage et par dage til shopping i Bangkok, eller man kan booke en hurtig flyvning videre. Vi valgte det sidste, og her er de super profesionelle. Man får klapvognen direkte ved flyet (her kunne København lære noget) og kan gå direkte videre i transit. En time er nok mellem afgangene.
  • Pas på taxa fælden- de vil gerne have dig til at booke en bus, hvor du skal rundt til flere hotellet- det koster det samme- så vær meget specifik i ønsket om EGEN taxa!
  • Når du vælger hotel, så bed om tidlig tjek ind. Så kan man gå direkte i seng og lige tage et par timer, for at komme ind i tidszonen. Det gjorde vi og var allerede klar til en tur i poolen efter luren.

  • Når I booker hotel, så overvej grundigt jeres ønsker, skal det være børnevenligt, med flere værelset, på stranden og vil I være forskellige steder eller bare slappe af et sted. Vi ville gerne have super luksus, en masse plads og mulighed for forældre tid. Så vi valgte denne villa.

  • Dette så på nettet ud som det perfekte sted for os, direkte på stranden og med egen pool og spa. Men men men, vi blev overraskede. Når de skriver “tree bedroom suite” mener de i virkeligheden 3 villaer, uden adgang til hinanden. Ej helt ærligt jeg lægger da ikke mine børn i hver deres villa, hvor de skal gå gennem pool området hvis de vågner om natten. Så vær opmærksom på deres måde at formulere sig… Jeg måtte meddele dem at det slet ikke var en mulighed for os, der enten måtte proppe os alle ind i en villa, hvor alle skulle sove i sammen værelse, og lade to villaer stå tomme- eller bede om en anden løsning.
  • Vi valgte en penthouse lejlighed på det lille hotel, og fik en dejlig lejlighed med Konrads egen afdeling med badekar og værelse. Forældre soveværelse, hvor Kenzie kunne lægges i fred og ro. Køkken, spise afdeling og spa område og egen kæmpe terrasse. Det endte som den perfekte løsning. Og så spiste og drak vi bare differencen op, på hvad villaen havde kostet. En fin løsning for os.


Næste gang vil jeg fortælle om den perfekte hjemrejse og hvordan man kæmper med den lange rejse, jetlag og trætte børn- jeg syntes selv jeg opfandt den dybe tallerken.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skred fra det hele...