Før og efter - blond nu brunette

Nyt tv program- altså med mig


Da jeg for en måned siden blev kontaktet af et produktionen selskab (et af de største i usa) om jeg ville lave tv, om at være mor og blogger, blev jeg super glad. De nævnte de andre de ville have med og jeg følge mig total star struck. Jeg er egentlig så klar på at lave mere tv, jeg elsker at åbne op, og forhåbentlig inspirere. Men mine betingelser var, at jeg ikke ville have min mand eksponeret, heller ikke mine børn i svære perioder, og jeg vil SLET ikke drama. Det var de med på, og piloten bliver vist for en af de største dansks kanaler i morgen. så spændende og også lidt angst provokerende…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter - blond nu brunette