Nyt tv program- altså med mig

En weekend uden mand og børn❤️


Hvert andet år tager jeg på tur med mine gamle skole veninder/ eller skole veninder er vi ikke alle sammen, men en klikke, der har holdt sammen i nu 20 år. Vi var i Gdansk for to år siden til min fødselsdag, og i år gik turen til Prag. Vi har en overførsel på vores netbank, så man mærker ikke den store udgift ved turen, og den føles næsten gratis. Jeg kan virkelig anbefale konceptet til alle. Vi rejste fredag morgen og så stod den på snak, drinks og alenetid uden mænd og børn. Ikke at vi ikke elsker dem, men hold op hvor var det dejligt med så meget venindetid. Vi endte med at være 8 ud af gruppen på 10 der var med i år, og jeg nåede at få talt med alle. Det var intet mindre end vidunderligt❤

Se med de næste par dage, for at se hvad vi lavede, grinte af og selvfølgelig alle drinksene. Jeg har virkelig grint så meget, og hold op hvor er jeg heldig at have de her piger i mig liv❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt tv program- altså med mig