En weekend uden mand og børn❤️

Det gik helt galt….


På pigeturen til Prag blev der også tid til lidt me time. Vi havde egentlig booket en kæmpe lejlighed hvor vi alle kunne være, men dagen inden vi ankom, kom der desværre en vandskade. Så vi blev tilbudt to lejligheder ved siden af hinanden istedet. Vi valgte at den største skulle være “festlejligheden” og den anden skulle være til de trætte mødre med de mindste børn. Jeg fik er skønt værelse med eget badeværelse, men måtte ind til to af de andre mens de tog en lur, for at låne deres badekar. Det der skulle være en rolig stund, for mig om dem- endte som meget andet på turen med et kæmpe grin, da jeg tabte min vin ned i skummet. Det er virkelig det bedste ved en weekend med pigerne, alle de grin. Jeg føler mig så heldig og priviligeret, tænk at jeg har så skønne veninder der efter 20 år kan få mig til at grine som aldrig før. Se her hvordan min me time udviklede sig til et kæmpe grin🤣

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En weekend uden mand og børn❤️