Hvordan kan jeg hjælpe?

Vidste du at, det danskerne savner mest på ferien er….

Reklame. Hjemme hos os er en rugbrødsmad ikke bare en rugbrødsmad. For vi kan alle lide forskelligt brød, og forskelligt pålæg. Den mindste skal have rugbrød uden kanter med flødeleverpostej, eller flødeost. Min søn skal helst have det ristet med en god ost, min mand er mest til en rugbrødssandwich, med ost, skinke, agurk, sennep og mayo, og jeg er nok til det hele. Vi børn fra 80´erne er jo opvokset med rugbrød, til mindst et af dagens tre måltider.  I sidste uge var jeg inviteret til Møn af Schulstad (fordi de i samarbejde med Møn Bryghus har lavet et nyt signatur rugbrød), der lærte jeg at sådan er det faktisk ikke i dag, faktisk går kurven den forkerte vej med børn og brød, og hvis man ikke lærer sine børn at spise rugbrød fra de er helt små, kan det være svært at få dem til det- og vi ved vel alle det er en super kilde til fuldkorn og en sund mave. Faktisk var det omvendt da rugbrødet kom til verden, hvor folk fik ondt i maven af at spise det, fordi det var alt for surt. Sjovt at tænke på- ved ikke om det er det Kira Eggers og jeg griner sådan af… Der er lavet undersøgelser der viser hvor meget vi Danskere holder af rugbrød- det er det vi savner mest, altså efter vand i hanen, når vi har været på ferie. Hos os er det en fast del af vores hverdage, og vi elsker det allesammen. Det nye rugbrød Schulstad har lavet, er en del af deres signatur rugbrød (det første Gilleleje rugbrødet kender og elsker mange allerede). Brødet er lavet så det er lige så godt som et bagerbrød, (men kan købes på hylden i supermarkedet) og er lavet på lækre råvarer, med kvaliteten i top. Hele familen kan lide det hos os, så selvom jeg fik en gratis prøve med hjem, skal jeg holde øje med det i supermarkedet når det kommer. Se lige min nye yndlingsmad, jeg lavede i weekenden.

  Opskrift på Frk. Vilstrups luksus lunch

  1. 1 skive Signatur brød
  2. ½ avokado
  3. 1 skive god gedeost
  4. Koriander
  5. Havsalt og friskkværnet peber Den lækreste luksus og hvis man er til det kan man virkelig fremhæve smagen i brødet med en lille special øl til.

TIP TIL ALLE BRØDELSKERE- jeg har lært af min nabo, at hvis man opbevarer alt sit brød i ovnen, holder det sig friskt og blødt længere.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan kan jeg hjælpe?