Kontrasternes verden

Min lille ballerina

Ø

Mackenzie har glædet sig i flere uger. Haft sin lille dragt på flere gange, og øvet sine danse. Men i dag kom dagen endelig, hvor hun skulle starte til gymnastik. Drengene kunne slet ikke stå for hende.

Det var et hold der startede fra to år, og selvom hun først fylder to om et par måneder. Var hun en af de dygtigste på holdet. Virkelig en dejlig start på weekenden. Jeg kunne ikke lokke nogle veninder med, de syntes det lød forfærdeligt at løbe rundt i en gymnastiksal. Men vi elskede det begge. Rigtig god weekend fra os.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontrasternes verden