Det vi ikke anede vi manglede...

Mig og min bil

Reklame for Toyota. Dengang jeg skulle købe min første bil, var der selvfølgelig nogle ting jeg prioriterede, og så er der nogle ting jeg har lært er vigtige, og andre der er knap så vigtige (vigtige valg var størrelse, bagsæde, at alle vinduer kan åbnes, varme i sæderne, og bakkamera). Men min første og allervigtigste prioritet var altså automatgear, mest fordi jeg godt kan lide at have en hånd fri til at finde kiks, sut eller en bamse. Det giver mig en tryghed, som jeg er virkelig glad for, jeg valgte. Men automatgear koster typisk 100.000 kr. ekstra i den størrelse bil, jeg har set på – og det synes jeg er for meget.

Derfor var jeg meget begejstret, da jeg hørte om Hybrid, som er en biltype med både en elmotor og benzinmotor. Og så har den altså automatgear. Men den beslutter for mig, om den kører på el eller benzin (eller en kombination af begge), så jeg slipper for selv at gøre noget. Den lader også op, når jeg kører ned ad bakke eller bremser  (så jeg på en måde kører gratis eller ”sætter benzin i banken”). Jeg behøver ikke lade den op med ledning – alt det klarer den selv. Den skal næsten aldrig have benzin på, da jeg halvdelen af tiden bare kører på el. Det lyder måske kompliceret, men det er virkelig nemt for en kvinde som mig. Mine veninder driller mig, og siger jeg kører i en legetøjsbil, for den er helt lydløs, når jeg kører ud af parkeringspladsen på el, og jeg har en hånd fri til at vinke med, og den er så nem at køre i forhold til en almindelig bil. Hvis man også bare går lidt op i miljøet, er en hybridbil også det rigtige valg, uden man behøver at gå på kompromis med det, man kender ved en almindelig benzinbil. Det ved jeg – og de 14 mio. andre, der i skrivende stund har taget samme valg med Toyota Hybrid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det vi ikke anede vi manglede...