Når man bliver alenemor en weekend

Kontrasternes verden

Hver evig eneste dag er jeg housewife- og her mener jeg ikke glamour og champagne. Nej her mener jeg- hus moar! Jeg har mere eller mindre været alene om børn og hus de sidste to uger. Kasper har haft så åndssvagt travlt, rejst og haft sene møder. I dag har vi været til gymnastik, fodret heste, samlet kastanjer og lavet perleplader og lavet mad.

Så i dag da min veninde skrev at hun var hjemme fra Skagen, sagde Kasper, nu er det din tur, og jeg er på vej til København hurraaaaaaaa🍾 Update følger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bliver alenemor en weekend