Kan man spise sig i godt humør?

Hvordan kan jeg hjælpe?

Efter jeg har set udsendelsen på DR der hedder barndom på bistand. Har jeg haft et stort behov for at hjælpe. Jeg meldte mig ind i forskellige facebook grupper, og har ryddet ud i legetøj der er doneret. Men jeg vil så gerne gøre mere, og måske hjælpe en familie, hvor det kunne være mere personligt. Jeg kan mærke at facebook grupperne giver mig ondt i maven, fordi der samtidig med folk der er i nød, også er en del sure miner og dårlig stemning. Folk beskylder hinanden for at snyde, og ikke have nok behov. Hvor der er mulighed for gratis hjælp, er der selvfølgelig også nogle der vil snyde. Jeg tror bare på det bedste i folk, og har nu meldt mig ud igen. For et par år siden lavede jeg også en julekalender på bloggen, man kunne søge om. Men jeg endte med at være helt ulykkelig over de mange triste skæbner. Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe nogle, vise mine børn at vi hjælper andre, og måske give nogle børn en hygge stund engang imellem i en familie, hvor der er varme, hygge og boller i ovnen. De børn man følger i udsendelsen, har jeg bare lyst til at invitere indenfor, og der må være andre børn der har behov?Men er det for mærkeligt? Hvis I har en ide til en forening, eller et andet sted jeg kan hjælpe, må I endelig skrive til mig på frkvilstrup@hotmail.com

1 kommentar

  • Charlotte Eskesen

    Hej jeg kan også få ondt af de børn men jeg tror ikke det er bistanden der er problemet. Jeg tror det er psykisk stabilitet. Og overskud der mangler ikke så meget pengene. Jeg er førtidspensionist min kæreste er på kontanthjælp… Jeg kan ikke genkende noget fra barndom på bistand. Vi har en datter på 7 år hun går på en lille friskole vi betaler til fordi det er den bedste for hende. Vi holder dejlig jul. Sommerferie osv hun mangler ikke noget. Pengene kan sagtens række. Så med mindre de for meget mindre udbetalt så kan jeg simpelthen ikke tro det er pengene der er hele problemet. Men børnene har brug for hjælp det er jeg enig i. Venlig hilsen Charlotte

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man spise sig i godt humør?