Vidste du at, det danskerne savner mest på ferien er....

Det vi ikke anede vi manglede…

Sommerens bedste anskaffelse, har været vores nye hængekøje. Alle børn og voksne kæmper om at ligge det hver gang vi skal i haven. Jeg har faktisk lyst til at hive den ind i stuen når havesæsonen stopper. Vi har aldrig haft en hængekøje, men da Konrad ønskede sig en, bestilte jeg en, og jeg kan virkelig anbefale at få en. Det er blevet havens hjerte og jeg havde aldrig troet at en ting som en hængekøje, ville gøre vores have så populær for vejens børn. Jeg har fundet vores lige her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste du at, det danskerne savner mest på ferien er....