Det havde I nok ikke regnet med.....

Stewardessen der sprang ud af flyet….

Hvordan føles det så at mærke jorden under en, når man lige er hoppet ud af et fly (som I kan læse om her)? Vi havde øvet på landings stilling inden, og man skulle først sætte benene skrå, og når instruktøren siger til, skulle man lægge dem lige, som jeg gør på billedet. Det medførte at han ramte rigtigt med benene, og vi så kunne lande blødt på numsen. Da vi rørte jorden var det hele så uvirkeligt, og jeg nåede kun at spørge om jeg kunne se Kasper lande, for at vide om han også var okay? Det nåede jeg ikke, men konstatere bare at han også lige var landet og havde det godt- Så kunne jeg lægge mig ned, og mærke græsset mellem mine fingre… Det eneste jeg kan sammenligne denne oplevelse med, er at føde- jer kvinder ved hvordan man har det efter man har overkommet den vildeste frygt, og skudt en vamdmelon ud- vi tror ikke det er muligt- men man er så høj efter. Sådan havde jeg det, jeg havde overvundet min værste frygt, var overlevet, og havde haft den største oplevelse nogensinde- endda uden smerter som efter en fødsel.

Som taget ud af en film kom Kasper løbende hen til mig, han omfavnede mig, og vi skreg begge af glæde og lykke- vi havde gjort det- og vi havde gjort det sammen! Det er det mest sindsyge vi nogensinde har oplevet, og jeg havde bare en helt ny kærlighed til Kasper, der havde støttet mig i flyet, og fortalte at han elskede mig, og at jeg var den sejeste han kendte. Jeg syntes også han var så sej- især da vi ser videoen efter, og jeg kan se hvordan har bare er så cool da han springer. Jeg havde en helt ny respekt, og kærlighed til ham. Jeg så ham i et helt nyt lys, og vores kærlighed har aldrig været større til hinanden. Det lyder måske vildt at en oplevelse på 30 minutter, kan ændre så meget i et forhold, men til dem der måtte tænke sådan, så syntes jeg bare i skal booke et spring sammen. Vi er så stærke sammen og jeg glæder mig så meget til de næste 10 år sammen og alle de nye oplevelser vi skal have sammen. 

Dig og mig imod verden honey- jeg elsker dig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det havde I nok ikke regnet med.....