Ender det med et bryllup?

Når man hellere vil kramme børn, end at lave mad

REKLAME FOR HOMEMATE. Hjemme hos os laver jeg ALTID aftensmad, jeg elske at lave maden og jeg elsker at jeg ved hvad mine børn spiser. Vi kan selvfølgelig godt snyde og bestille udefra, men jeg sætter en stolthed i, at passe på min familie i hverdagen. Men efter at have været i Skagen i weekenden, har jeg bare savnet mine børn uendelig meget, og i går var en af de dage, hvor vi snød lidt. Jeg ville hellere lege køkken inde på Mackenzies værelse, mens maden bare skulle i ovnen.

Jeg har derfor selvfølgelig sagt ja tak til at teste Homemates koncept, hvor alt mad er klargjort og det eneste jeg skal er at dække bord med børnene og tænde ovnen- Lige til at overskue:) Jeg har bestilt lidt af hvert, for det er aldrig til at vide hvad børnene er til, så selvom jeg tror Kasper vil have bøf, og børnene pizza, ender det sikkert med at børnene hellere vil have min CANNELLONI MED RICOTTA & SVAMPE, og jeg spiser salat og brød. Så det er rart at der er så meget at vælge mellem. Jeg kunne heller ikke lade være med at bestille kanelsnegle, som er familiens favorit.

Et super koncept til den travle familie. De har flere butikker rundt i landet, og man kan ny også få leveret- vi er fan.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ender det med et bryllup?