Gift ved første blik- mobning for alle pengene

Kan man spise sig i godt humør?

Kender i det, at man kan være virkelig påvirket af ens humør. Hvis man er i dårligt humør kan det være svært at komme igang med dagen, og alt virker svært. Omvendt hvis man er i godt humør bliver alt bare nemmere. Jeg har virkelig haft nogle gode dage, og føler mig super taknemmelig, og fuld af overskud. Jeg prøvede at tænke hvad der var anderledes i min hverdag, og det gik op for mig at jeg havde spist sundere de sidste par dage, kan min kost og humør virkelig hænge sammen? Jeg tror faktisk der er en sammenhæng, og jeg tror jeg tager en periode hvor jeg vil være lidt sundere med min kost end normalt. Det kan også være det dejlige vejr- måske en kombinationen. Lige meget hvad bytter jeg gerne en toast ud med en salat- hvis jeg har det så lækkert som nu❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift ved første blik- mobning for alle pengene