Når man hellere vil kramme børn, end at lave mad

Gift ved første blik- mobning for alle pengene

Jeg er så vild med konceptet på DR, jeg elsker at følge de modige par på tv, og håber altid det bedste for kærligheden. I sidste uge fik vi liv til at møde to unge mennesker der sagde ja til hinanden- mens vi sikkert var mange der tudede hjemme i stuerne. Jeg må indrømme at jeg på et tidspunkt, også tænkte over den unge Christinas udtagelser, især da hun siger “hører du overhoved efter” til hendes nye mand hun lige har mødt. Men men men nu kommer min pointe, efter selv at have lavet et program på DR…. Så ved jeg at drama skaber tv, og flere seere, der så kan sidde på facebook og fortælle hvor forfærdelig de syntes man er. Jeg sagde selv en sætning om at min datter var højt elsket- men det blev taget ud af kontekst, og det gjorde folk så vrede.  Så da jeg så denne artikel på Berlingske  😱 (minder mere om ekstrabladet)- var jeg i chok. Det er jo mobning og så beskidt. Jeg ønsker kærlighed til alle, og især de modige par, der har åbnet deres hjertet og deres liv for andres underholdning. Hvis ham typen der skrev artiklen, lod et tv hold følge ham, er jeg sikker på hans liv, også kunne virke forargende for nogle. Skal vi ikke bare aftale at det vi skriver ud på nettet, er det samme vi ville sige til folk som vi sad overfor til en middag. Syntes det er så trist en udvikling, hvad ender det ikke med for vores børn, hvis vi ikke sammen sætter en stopper?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man hellere vil kramme børn, end at lave mad