Når andre ikke forstår mit liv...

Ender det med et bryllup?

Det er ikke så tit, at det bare er os to, og slet ikke en hel weekend- det er faktisk ikke sket i mere end to år. Så denne weekend var helt særlig for os. Vi satte os ind i bilen, og kørte 5 timer op til vores venner i Skagen. Jeg er kommet en del i Skagen gennem årene, men det var faktisk første gang jeg havde Kasper med, så der var kærlighed i luften. Vores venner skulle holde to gange 40års fødselsdag, og de har været sammen i 14 år, så jeg var faktisk, sikker på det ville være et surprice bryllup. Især da jeg så deres lille datter, have blomster krans og hvid kjole på. Jeg stod med tåre i øjnene, og de sagde med det samme nej nej- selvom festen blev holdt ved siden af den smukke sømands kirke, så skulle det ikke blive en bryllupsfest. Selvom det var en skuffelse, skal jeg love for de holdt årets fest. Aldrig har jeg set nogle, gå så meget amok, og det kommer fra mig, der lavede ormen i sand- i en rosa blonde kjole…

Kasper havde sørget for vi kunne bo på hotellet, så vi kunne bare vælte op i seng. Helt fantastisk aften, og så må vi se om de bliver gift til deres 2x 50års fest- eller forhåbentligt før…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når andre ikke forstår mit liv...