Hvorfor syntes I så godt om Roskilde?

Sommerferie i Danmark

Hvis jeg skal være helt ærlig har jeg været lidt sommer depri. Kombinationen af dårligt vejr, og alle folks perfekte sommerbilleder fra Sydfrankrig og Italien, har virkelig irriteret mig. Jeg har hver dag siddet og set på afbudsrejser, da en tur i sommerhus ikke er så hyggeligt i regn og slud. Tit tager det også sin tid, før at man “lander”. Børnene og jeg starter med at holde et par uger fri, inden vi får Kasper hjem. Men nu er det som om jeg endelig er klar på ferie i dejlige Danmark. Vi bruger tiden ude hvis vejret er til det, og tager det som det kommer, når vejret er dårligt. Børnene sover længe, Kasper og jeg nyder et glas i haven. Og det er endelig blevet ferie hos Vilstruperne☀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor syntes I så godt om Roskilde?