Mine Mommy hacks

Plastik eller Roskilde

Jeg spurgte på Instagram om det var mest sandsynligt jeg skulle på Roskilde, eller have lavet en plastikoperation? Jeg var faktisk ret overrasket over resultatet. 1/3 mente det måtte være plastik. Ha ha er det virkelig så vildt at forestille sig at jeg skal på festival? Men nu er dagen altså tæt på, i morgen tager jeg med to nabofruer ned til Roskilde, jeg skal overnatte og det hele. Det skal nok blive en anderledes og spændende oplevelse. Som selvfølgelig bliver dokumenteret til insta og bloggen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine Mommy hacks