Plastik eller Roskilde

Mine oplevelser fra den første og nok sidste gang på Roskilde

Forventningerne var tårnhøje da min veninde og jeg stod på Roskilde station, og ventede på fødselsdags barnet, der skulle hente os i bilen. Vi stod klar med flag champagne og højt humør. Vi kørte mod pladsen, hvor der var sørget for et opslået telt, tæt på scener og mad. Da jeg så området, blev jeg glædeligt overrasket, det lignede jo ikke alt det klamme jeg havde set i tv, men var et ordentligt område, med en ny luftmadras og uden skrald.

I vores lejr, stod den (som i USA på Coachella) på glimmer. Det var så sjovt, for mens min veninde gav os alle glimmer på, kom der nok 20 andre forbi- der gerne ville have det samme.

Så blev det tid til at opleve festival pladsen, og her skete noget jeg slet ikke var forberedt på- jeg fik total angst over alle de mennesker. Jeg har aldrig været så utryg i hele mit liv. Men der var mennesker over alt, og 100.000 af dem. Pigerne prøvede at berolige mig, men jeg var klar til at tage hjem. Alle var jo i godt humør og glade, men det var virkelig overvældende. Især da jeg så flere helt små børn- hvem finder dog på at tage børn med på Roskilde? Bare så uansvarligt og forfærdeligt. Kunne man ikke få dem passet, eller måske undvære festival et år- eller tage til Langeland eller andet børnevenligt. Det må jeg sige, virkelig var noget der gjorde angsten endnu værre. At se fulde mennesker have små børn med på Roskilde- skulle forbydes!!!

I næste indlæg- kan man se hvad vi spiste- bagsiden af Roskilde og høre om hvordan det er at vågne op med tømmermænd et par times søvn i et varmt telt… forsættelse følger…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Plastik eller Roskilde