Update på ferie situationen

Det bedste og det værste ved ferie

Lad os starte med det gode, det er såååååå vidunderligt at bruge så meget tid med børnene. Ikke at jeg ikke gør det i hverdagen hvor børnene altid bliver hentet ved en 14tiden. Men her skal vi ikke nå noget, vi kan gøre hvad det passer os, og der er ikke lige en kulør maskine, der skal vaskes eller en opvasker der skal tømmes. Vi nyder bare dagene i varmen og hinanden. Men lad os nu være ærlige, en ferie med børn, er ikke rigtig ferie for de voksne. Jeg forstår udtrykket “i need a vacation from my vacation” Jeg har ihvertfald endnu ikke lukket mine øjne på solsengen, eller taget en morfar i skyggen. Men det er ligemeget når jeg ser mine dejlige børn nyde omgivelserne og når vi får samlet en masse minder sammen❤

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på ferie situationen