Søskende kærlighed

Vil du vide hvordan jeg sparer tid og penge i køkkenet….

REKLAME FOR RETNEMT. I dette dejlige vejr, kan man vælge at bruge tid på at gå i supermarkedet, grønthandleren, gå på nettet efter opskrifter, og stille sig i køkkenet i timevis, eller man kan tage den nemme løsning. Kender I konceptet RetNemt? Man går på ind på denne side og bestiller det familien kan lide. Der er mindst 12 forskellige retter at vælge mellem, og så fortæller man bare hvor det skal leveres. Vi skulle have gæster i weekenden, så jeg ville gerne lave noget nyt, men det skulle også være lækkert og gå hurtigt.

Det jeg elsker ved konceptet er at man kan bruge det hele, eller undlade noget hvis børnene ikke kan lide det. Ved andre måltidskasser, er alt blandet sammen, og det kan mine børn ikke lide. Så her laver jeg en børne og voksen udgave. Til vores gæster lavede jeg thai taffel om til thaipandekager, som blev mega gode. Det smarte er at man får alle ting målt af, så i denne pakke var der, sød chili, fiskesovs, sesam olie, rød karry, sesam og peanuts. Hvis jeg selv skulle have købt alt det ind, havde det kostet en mindre formue, og jeg have sikkert smidt en masse flasker ud om et halvt år, når de var blevet for gamle. Endnu en grund til jeg elsker RetNemt konceptet. Normalt have jeg slet ikke lavet den ret, fordi det ville være så dyrt og et kæmpe arbejde.

Udvalget er varieret i forhold til ens præferencer, så når man tilmelder sig, kan man udflyde om man er børnefamilie, vegetar eller elsker fisk. Men inden kassen kommer, vil RetNemt forslå en ret til dig, men hvis der er noget andet, du er mere til den ude, vælger man bare frit mellem de mange retter. Vi er virkelig fan af konceptet, og jeg kan virkelig anbefale kasserne. Find den kasse der passer dig og din familie bedst lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søskende kærlighed