Skal man trække influencer kortet?

Update på ferie situationen

Altså der er intet nyt fra hotellet eller rejseselskabet. Så enten har de gang i den store undskyldning, ellers er de ligeglade. Update følger selvfølgelig når der er nyt. Men udover det, nyder jeg tiden med min mor og børnene. Vi rejser hvert år sammen, og jeg elsker traditionen, selvom det nok ikke er så meget ferie for mormor, der er jo hele tiden noget at lave med børnene. Vi har nydt det dejlige vejr og været en tur i den gamle og nye del af Rhodos. Virkelig en skøn by og så er det jo altid dejligt med friturestegt ost og tzatziki.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal man trække influencer kortet?