Når Ipaden bliver slukket!!!!!

Skal man trække influencer kortet?

Hurra vi har ferie, hurra her er varmt og hurra vi har selvfølgelig mor datter badedragter. Vi elsker det… For ferie er altid godt, og vi har da også en del forventning når man køber en meget dyr ferie. Vi havde en lidt dårlig start med forsinkelser (det ved jeg af alle, men ikke kan være sur over), og så lidt med hotellet- men det fortæller jeg om når jeg ved hvordan rejseselskabet reagerer. For man kan som blogger, trække influencer kortet, men det vælger jeg ikke at gøre. Det er efter min mening dårlig stil, men ret skal være ret, og jeg vender stærkt tilbage med et indlæg med meget store bogstaver, eller ros til selskabet og hotellet der anerkender deres fejl. Nå men nok om det- vejet er som sagt skønt, og jeg er blevet for gammel til at være negativ på min ferie. For hold op hvor er det dejligt med tiden med muttis og børnene❤ 


 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Ipaden bliver slukket!!!!!