Stewardessens bedste tip til at rejse med børn

Så smutter vi…

Vi er bare så klar på ferie, de sidste forberedelser er igang og nu skal passet bare i tasken. Det er ikke for at være streng jeg deler dette, men hold op hvor er vi heldige med vejret. Sidste år var det bedre vejr i Danmark, og så bliver man altså lidt skuffet når man rejser væk, for at få overskyet vejr.

Se nu der, bare så lækkert. Jeg har også fundet noget super smart, som jeg lige vil dele med jer. Det er nogle små armbånd jeg giver børnene på hjemmefra. Jeg håber aldrig jeg skal opleve at de bliver væk, men hellere være på den sikre side. De er fundet til 29,95 her. Tænker at skrive hotel navnet på når vi kommer, så er vi da helt dækket ind.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stewardessens bedste tip til at rejse med børn