My Crew

Når Ipaden bliver slukket!!!!!

Reklame for Panduro, Om eftermiddagen er jeg begyndt at holde “Ipadfri” jeg syntes hurtigt mine børn kan sidde med den Ipad for længe, så nu har vi lavet aftalen om at hvis det er godt vejr, leger vi i haven, og hvis det er koldt, laver vi krea. Jeg elsker at mine børn sidder og fordyber sig, og så giver det bare noget ro til alle at Ramasjang ikke kører for fuld udblæsning eller at se sidder og får firkantede øjne foran ipaden.

Panduro holder Childrens Week i uge 22. I den forbindelse støtter de SOS Børnebyerne med 15 kr for hvert salg af ‘Pearl the Unicorn’. Derfor sagde jeg ja tak, til at teste produktet for at sætte fokus på SOS Børnebyerne og at lave lidt velgørenhed, samtidig med at jeg hyggede med børnene. En win-win situationen, at man kan støtte et godt formål, samtidig med at få krea-kvalitetstid med sine børn.

Jeg har lavet indlægget i samarbejde med momstertest.dk hvor ‘Pearl the Unicorn’ vil blive anmeldt på Momster Test af flere forskellige mødre inden for nærmeste fremtid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Crew