Vores parallelle liv

Min første bytur i to år

Når man har været gravid, ammet og har et par små børn hjemme, er det ikke meget man kommer ud. Men lørdag i sidste weekend, kom dagen endelig. Sarah som jeg har kendt i 15 år inviterede til pigefødselsdag, bobler, sushi, drinks og fest. Så det kunne jeg selvfølgelig ikke gå glip af. Jer gamle læsere, kender Sarah eller (Sarah Louise som hun hedder i medierne) fra tidligere på bloggen, vi har ikke set meget til hinanden, andet en et event her og der, de sidste par år. Vi var gravide med vores store drenge på samme tid, men så har vi lige fået tre andre børn forskudt af hinanden, så der er ikke blevet drukket mange bobler, de sidste par år, men det lavede vi om på i lørdags. Så I videoen på min insta, den ligger der stadig hvis I vil se mig eksplodere en kæmpe flaske champagne ud over alle pigerne.

Vi sluttede den perfekte aften af med en lille butur på Skovridderkroen, som havde åbning samme aften. Så jeg følte lige, at jeg kunne smage en bid af mit gamle liv, med champagne, VIP lister, og foran køen. Men jeg var nu også glad for at komme hjem til familien igen- men en ting er sikker, der går ikke to år før min næste bytur….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores parallelle liv