Min første bytur i to år

Hvordan er forholdet efter 10 år?

Om et par måneder er det 10 år siden, jeg en sen sommeraften med knust hjerte, valgte at jeg var færdig med mænd, men der stod Kasper i cardigan og med et sødt smil, direkte ankommet med firetoget fra Fyn. Her 10 år senere, en hund, et bryllup, et hus og to børn senere holder vi stadig sammen. Og jeg glæder mig til ti år mere. Selvom livet ikke altid er så rosenrødt som det kan se ud på de socialemedier- alle har jo deres kampe- men jeg syntes altid man skal kæmpe for kærligheden, især når man har valgt at få børn sammen. Hver dag skal man huske kærligheden og hinanden, så der ikke går opvask og bleer i den. Når man ikke får sovet, og det hele er op af bakke, kan det være nemt at give op. Jeg forstår godt at mange går fra hinanden mens børnene er små- hold op det kan være nogle hårde og lange dage. Men jeg glæder mig til at høste vores frø, og om nogle år, nyde hinanden endnu mere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første bytur i to år