En dag i Kenzies karrusel

Så du programmet i går?

Første afsnit af “I Danmark er jeg født” blev sendt i går, og vi er med i næste afsnit. Jeg så programmet, og vil starte med at sige, at jeg ikke har mødt de andre deltagere. Jeg er godt klar over vi er nogle MEGET forskellige typer, og vi er sikkert valgt, fordi vi alle sammen stikker lidt uden for normen. Efter jeg havde set programmet, så jeg på facebook hvordan Bella (en af børnene fra programmets) forældre, blev svinet til. Jeg har aldrig læst så grimme ting på nettet, og jeg er i chok!!!! Bella er et ønske barn, hendes forældre har mistet fire gange, og de drømmer bare om at få et barn, så alt skal være perfekt. De gør, som vi vel alle gør, det de tror er rigtigt for deres barn. Jeg er godt klar over det sikkert er anderledes end du og jeg, men er det grund nok til at folk ønsker dem så ondt? Folk skriver at de er dårlige forældre, at det sikkert er grunden til deres lille pige ikke sover, de skriver at de skal søge hjælp, og at der bør gribes ind? WHAT???? Hvad er det for en verden vi lever i? Der er vel ikke tale om omsorgssvigt eller mistrivsel for et lille barn, fordi forældrene gør det så godt som de kan? Jeg føler virkelig at nettet er blevet en skraldespand for folks mave galde, og dårlige opførsel. Tænk lige på de førstegangs- nybagte forældre der sidder og læser med! Trist meget trist. Så I programmet og hvad mener i?

10 kommentarer

 • Vivian

  Jeg er helt enig med dig! Vi var også med og var dem med de rumænske rødder, og jeg er også i chok. Troede virkelig at lave huller i ørene ville skabe mest kritik, men det var så ikke tilfældet. Den reaktion folk har haft på deres ambitioner og at faren taler engelsk undre mig også lidt.. De siger jo de ville glade for hun blev direktør men de vil da helt sikkert elske ligeså meget hvis hun ikke bliver det. Jeg taler også rumænsk til Mira hele tiden, men det er okay fordi jeg er fra Rumænien? Pjat, al indlæring er god indlæring! Og jo tidligere, jo bedre! Jeg er lærerstuderende i fransk, engelsk og kristendom og jeg kan sige ud fra en teoretisk synsvinkel at det han taler engelsk til hende på ingen måde kan være skadeligt. Dansk lærer hun jo uanset hvad. Men tak fordi du bringer det på banen, for det er virkelig en usmagelig reaktion folk har haft.. og vi glæder os til at se jer i næste uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Vivian,
   Hvor hyggeligt at høre fra dig. først og fremmest- hvor er det dejligt I er gået fri, man er vel forældre som, man selv syntes er bedst, selv med huller i ørene;) Jeg er helt enig, det kan da aldrig være skadeligt, og jeg er virkelig forarget over folks opførsel. Der er børn der bliver misbrugt, forsømt og med forældre der er misbrugere, uden at nogen tør gribe ind, men når forældre (efter at have mistet så mange gange) gør det de føler er rigtigt- SÅ skal de slagtes på facebook!!!! WOW siger jeg bare!!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Jeg er helt enig . Der er ikke noget galt i at gøre et barn to sproget , det de jo også hvor den ene forældre er fra et andet land , og børnene gerne skulle kunne tale med deres bedsteforældre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Hvilken reel skade er det de gør mod det barn? Faderen siger jo selv, at det ikke er vigtigt om hun fx vælger en boglig uddannelse. Bare at hun er lykkelig. Og for mug betyder det, at han elsker hende som hun er.

  De yder da hverken fysisk eller psykisk vold. Og hvad er der galt med at snakke to sprog. Er det fordi faderen ikke er engelskfødt, at det virker sært? Der findes da MASSER af tosprogede i dk. Fransk/dansk, norsk/dansk osv.

  Jeg giver dig ret – nettet er blevet en sur omgang sladder-nusseri, der ikke bidrager til NOGENS sunde fornuft og give en god glæde!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Jeg synes Bellas forældre virker dejlige og alt det, men jeg får virkelig stress på Bellas vegne over at hendes forældre har så høje forventninger og ambitioner, og tror de kommer til at pace hende meget.Men de elsker deres datter, og det er det vigtigste<3
  jeg kan ikke helt se hvor I stikker ud fra normalen? jeg synes egentlig jeres familie virker som den mest "normale" men også søde og dejlige og harmoniske:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Jeg er meget enig. Altså de har klippet det sådan, at vi virker meget “Gentofte” hvilket vi slet ikke er. Men det er god tv, når man følger nogle meget forskellige familier. Men skriv gerne igen efter på mandag, sjovt at høre om du vil give mig ret. Rigtig god weekend til dig og dine

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Jeg må indrømme jeg blev til forarget over hvordan de fremstod i programmet men kender dem ikke og har ingen kontakt til dem, så ville aldrig svine dem til. Men desværre er det sådan at folk tror man er alle mands eje og man må have en mening om folk der er på de sociale medier :/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i Kenzies karrusel