Video fra lanceringen

Reaktioner på programmet

Jeg vil starte med at sige velkommen til nye ansigter på bloggen, og tak for alle de søde beskeder, jeg har fået. Jeg er virkelig taknemmelig, for de muligheder programmet har givet os. Jeg er så glad for at der er nye læsere der har opdaget bloggen- så varmt velkommen til jer❤. Så til det negative, som jeg skrev i dette indlæg sidste uge, er internettet blevet en kedelig størrelse, hvor mange mennesker sidder bag deres skærm, og kommentere og nedgører andre.  Jeg havde virkelig ond af det andet par, der som vi nok alle, gør det så godt som de kan. Men virkelig blev høvlet ned! Jeg fik selv en lille smag af det, på DRs facebook profil, hvor der er et par triste tanter, som har behov for at fortælle hvor forfærdelig jeg er som mor, og hvor synd det er for min søn det bliver totalt overset. For det første har jeg mere ondt af de tre damer, der sidder i deres eget triste liv, og åbentbart får det bedre af at nedgøre andre. For det andet var det et program der handlede om min datter, min søn går i skole, og jeg filmede kun om formiddagen. Så håber jeg, at hvis der er andre der har undret sig, at det er faldet på plads. Men som I faste læsere ved, er min blog altid positiv, og jeg er virkelig glad for, at have de optagelser af vores lille familie. Det er da helt særligt, og skønt at se tilbage på om 20 år. Mackenzie og jeg holder en dejlig fridag i dag, og syntes virkelig det er hyggeligt, at I har lyst til at følge os, storebror, cookie og min dejlige mand- som kun medvirkede for min skyld. Tak fordi I er her, og tak fordi I altid holder den pæne tone❤

25 kommentarer

 • Mette

  Når man stikker næsen frem må man nødvendigvis også være parat til at tage de reaktioner, der følger med – både negative og positive.

  Jeg forstår godt reaktionerne på tv programmet. Din tilværelse fremstilles overfladisk, men det er taget ud af kontekst og som du selv skrev i et andet indlæg: “I fremstår mere Gentofte end I er”. Det er det fjernsyn kan. På godt og ondt. Udsendelserne klippes, så de får præcis den vinkel der gør, at der skabes debat og uden hensyntagen til de mennesker, der medvirker. Det kom meget tydeligt frem, også i første udsendelse. Men som sagt: stikker man næsen frem må man tage det, der følger med.

  God vind til dig og dine unger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra

   “Stikker man næsen frem må man tage det, der følger med.” Denne sætning får jeg altid lange patter af at læse. Så hvis du møder en person ude i den virkelige verden, du synes “skiller sig ud” så er det ok at give sin mening tilkende ? Jeg holder stadig fast i, at hvis man ikke har noget pænt at sige, så hold det for dig selv. Hvis der ligefrem er tale om noget der skader børn, dyr eller andre for den sags skyld, så er det naturligvis en anden sag, men det tror jeg næppe er tilfældet her. At fordi man har en blog eller er på tv, at så giver det andre folk frit spil til at høvle ned, er simpelthen en kedelig og trist tilgang til livet. Lad nu det positive sejre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hold da op en skøn kommentar. Du har så evig ret. Tak fordi du tog dig tid til at lukke munden på sikkert mange sure damer🤣

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tænk at bruge sin datter til det!
  Den unge mor på 18 er meget mere mor end du er .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Man kan mene hvad man vil, men ærlig talt Signe hvad får du ud af at efterlade sådan en kommentar på bloggen? Havde du brug for at kaste op på skrift i dag?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tak for din kommentar, der er mange triste typer, der ikke har andet at lave end at kritisere andre. kill them with kindness, siger jeg bare🤷🏼‍♀️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Kære Signe, som jeg skriver- holder vi altid en pæn tone på bloggen. Så jeg undre mig over du har behov for at gå ind på min blog, for at fortælle mig jeg er en dårlig mor. Jeg håber du har det bedre med dig selv. Så var din kommentar da ikke helt spildt. Kan du have en dejlig dag, jeg sender dig alligevel et kram- det tror jeg virkelig du trænger til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Dejligt billede…….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, er også meget glad for de to❤️❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej 😊
  Jeg har længe fulgt med på din blog og nydt det, og jeg havde derfor glædet mig til at “møde” dig i programmet.
  Desværre må jeg indrømme at mit gode indtryk af dig blev fuldstændig ændret igår 😔
  Det at din datter har fået sin egen tøjkollektion, synes jeg er super fedt, det må da være enhver mors drøm for det er ihvertfald ikke din datters når hun ikke er ældre 😊 Men jeg blev rigtig ærgelig over hvor materialistisk du fremstod og krummede tæer da du udtalte noget med “at ingen andre end jeg elsker sit barn så højt” – så synes jeg simpelthen det blev for meget. Det vidner lidt om dit menneskesyn og du fremstår utrolig snæversynet med sådan en udtalelse ☹️
  Beklager dette ikke er en positiv kommentar, men er mere i håb om, at du vil tage det til eftertanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Rikke
   Tak for din kommentar, det er helt fair skrevet. DR fulgte os i næsten et år, de var med til mødregruppe, med til salmesang, på picnic i haven og meget mere- men er det god tv? Nok ikke!!! De har selvfølgelig valgt de optagelser der skiller sig ud. Jeg forstår virkelig godt du er skuffet over, at jeg fremstår som en helt anden. Jeg håber du kan se gennem “tv produktionen” og stadig ved hvem jeg er. Tak fordi du tog dig tid til at skrive, jeg håber min forklaring giver mening, og at du forhåbentlig ved hvad der er op og ned. Rigtig god aften

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Jeg har også set udsendelsen og må sige at der altså er en fin grænse mellem et “positivt livssyn” og at fremstå direkte naiv og ind i mellem tåkrummende overfladisk. Jeg skal ikke kunne sige om udsendelsen er klippet særdeles uheldigt – men det med at kommentere at andre børn ikke er lige så elskede som dit eget barn “fordi hun er elsket af alle” virker direkte naivt. De fleste børn er højt elskede. Kærlighed kan ikke måles eller gøres op i metermål – og handler hverken om tøjkollektioner eller blitzlys. Al respekt for at du vil give din datter et brand og muligheder. Al respekt for at du tydeligvis elsker hende højt. Men du kan altså ikke definere det gode liv og kvantificere kærlighed og for nogle mennesker handler kærlighed om at give deres børn helt andre (ikke materalistiske) værdier og muligheder.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Line
   Jeg er helt enig med dig- jeg siger også i udsendelsen at man ikke er heldig, fordi man får produkter, eller har sin egen tøjkollektion- men man er heldig fordi man er elsket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Dejligt at se dig på tv jeg har fulgt din blog de sidste par år. Håber virkelig ikke du tager alle de negative kommentarer til dig (som i overhovedet) I er da en helt igennem dejlig familie og selvom jeg kun kender dig fra bloggen er jeg slet ikke i tvivl om dine børn er super heldige at være havnet i netop jeres lille familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Kære Mie
   Tusind tusind tak for din søde kommentar, den lander lige i hjertet❤️ Jeg lader folks sludder komme ind af det ene øre, og ud af det andet. Det er bare tv og i morgen er det glemt, når de sure damer finder et andet program og brokke sig over. Men jeg vil for altid have en video af min datters første år. Tusind tak fordi du tog sig til at skrive en sød besked til mig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Det var skønt at se en lille pige i trivsel, en lille pige, som lever et børneliv med det, der er vigtigt – det nære og det naturlige. Jeg tænker selvfølgelig på Sørine, som indgik i familiens hverdag uden at blive iscenesat og sat kunstigt i centrum af kommercielle interesser og overfladiske værdier.
  Jeg ønsker for din datter, at hun må skrive den historie, du har planlagt for hende, om og blive miljøaktivist, økologisk landmand og/eller feminist. Hun er ikke en barbiedukke. Giv hende nogle regnorm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Kære Charlotte
   Jeg håber du vil forstå det er tv i bedste sendetid. Dejligt du kan relatere til friluftsfamulien. Vi var med for at danne et billede af Danmark 2019. Der er måske også nogle der er mere til en af de andre familier, måske er der også nogle der sågar kan relatere til os😳 Charlotte min datter må blive lige det hun har lyst til, og nu har hun også en lille pose penge med til at realisere hendes drømme💪🏼

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Tak fordi du/I lod os følge med i jeres liv på tv. Det er egentlig forståeligt nok at jeres valg afføder stærke reaktioner, sådan vil det nok altid være når man skiller sig ud. Og uanset hvor naturligt det ser ud på tv, så er tv altid den redigerede virkelighed. Der er klippet og valgt fra, der er meget vi ikke ser. I programmet ser man tydeligt at jeres datter trives, og hvis hun ikke gjorde det er jeg sikker på at I ville stoppe op og ændre nogle ting. Jeg forstår ikke at mange har så ondt i røven over jeres valg – vi er en hel generation der er født i 1970´erne der voksede op med unge forældre der havde mere travlt med at holde fest med deres kollektivvenner. Vi børn var med, i det samme lokale hvor der blev drukket alkohol og sikkert røget både det ene og det andet. Alligevel er vi – mærkværdigvis – vokset op og blevet voksne og fornuftige samfundsborgere! Hvis det handler om mistrivsel skal man selvfølgelig gribe ind, men jeres datter trives kan man tydeligt se. God vind fremover!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak Rie, ja du har helt ret. Vores barndom i 70erne og 80erne, var helt anderledes, og de fleste er heldigvis overlevet. Mistrivsel har der heldigvis ikke været noget af i programmet, og selvom de fire babyer lever forskelligt liv, vil jeg mene at de alle er højt elsket.Go vind til dig også, og tak fordi du tog dig tid til at skrive:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg er på ingen måde mor på samme måde som dig. Og jeg kendte faktisk ikke din blog før.
  Synes jeg du var lidt for meget, da du lod din datter give hånd til forretningsmødet? Ja. Synes jeg du var lidt for meget når du omtalte det som din datters tøj og hun ville vælge sådan og sådan? Ja.
  Men folk synes helt klart også jeg er for meget, når min søn på 6 måneder får sin egen pony, formentlig i næste uge. Og de synes også jeg er for meget når han er med 8 timer til ridestævne, selvfølgelig på hans præmisser så meget som muligt.
  Vi gør tingene på forskellige måder.
  Tænkte på intet tidspunkt, at du var en dårlig mor. Tænkte du var en anderledes mor end mig. Men at du er pjattet med dine børn, det kan der da ikke herske nogen tvivl om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   En rigtig fin kommentar, vi er alle meget forskellige, og vi gør vel alle vores bedste med vores børn. Tillykke til din søn med hans pony, hvor er han bare heldig:) Og ja du kan tro jeg er pjattet med mine dejlige børn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Kære Mette og Mettes læsere. Jeg har desværre ikke fået set dit program endnu, og må indrømme at jeg heller ikke følger fast med på din blog, (har ikke tv), men jeg er en af Mettes ældste veninder, som lever et anderledes liv på landet og er hjemmegående mor, og vil gerne lige fortælle alle jer læsere at Mette er en fantastisk mor for begge sine børn og en skøn veninde som er 100% ægte, reel og omsorgsfuld overfor enhver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Sødeste Sus altså, hvor gør du mig bare glad, sikke en kærlighedserklæring- tusind tak for de søde ord, du er ihvertfald også den dejligste mor, som altid sætter dine børn før dig selv. Tak søde sus fordi du tog dig tid til at skrive. Elsker dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hejsa – så sig lige i tv og kender ikk noget til din blog eller noget men blev lidt nysgerrig på hvad din arbejde med – er han væk på rejser af længere perioder eller kommer han hjem hver Dag ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Mener du min mand? Det arbejde han har nu, kommer han heldigvis hjem hver dag, men lige inden jeg fødte havde han et andet job, hvor han rejste meget til USA, så det var helt perfekt timing:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video fra lanceringen