Kør "gratis" med din bil

Min største last…

Jeg har slet ikke spist slik, sukker eller is i hele 2019- det er altså længe, hvis du spørger mig. Jeg er faktisk ret stolt… Men jeg har et svagt punkt altså udover chips med dip og vin. Jeg er sååååå vild med Mac D´s trøffelmayo. Hold nu op hvor smager den latterligt godt. Sidst jeg kom forbi, gik Kasper og jeg ind, og så købte min mand lige hele deres lager. Så nu kan jeg spise det hjemme, og til alt. Haps bliver helt sulten…

2 kommentarer

 • Caroline

  Det lyder til du knuselsker trøfler ligesom mig – så vil lige tippe dig om stonewall kitchens trøffelaioli! Den er helt igennem fantastisk til alt fra tapas til en rugbrødsmad til at dyppe gulerødder i🙏🏼🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Det må jeg prøve, hvor køber du det? Der var også en der anbefalede den fra normal. Så nu skal den have en over trøflen😘

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kør "gratis" med din bil