En meget anderledes uge

Den perfekte mandag i hamsterhjulet

Når man har børn er mandage altså ikke den værste dag på uden. Jeg kan huske da jeg var ung, og før jeg fik familie. Så var mandage den værste dag, man skulle tidligt op, og ud af døren efter en dejlig weekend. Nu står man jo altid tidligt op, så mandagen gør ikke så ondt mere. Selvom jeg elsker mine dejlige børn, så er der altså noget over det øjeblik, man kan gå på wc med lukket dør, hvor der ikke lige er en der skal vise en tegning, og en pige der også gerne vil sidde på skødet, og måske en der også skal på wc. Det er også noget helt særligt med den ro der er, ikke fordi jeg sætter mig med en kop te og et dejligt blad, nej men bare den ro der sænker sig, når jeg går og rydder op efter weekenden. Jeg savner mine børn efter en time, men den første time mandag, er altså helt særlig for mig. Mandag henter jeg altid Konrad kl 1330. Vi har fast en hygge stund sammen, og så går han også i bad, inden vi henter lillesøster. Det er bare vores tid, og i går nåede vi også til frisøren og fik det samme hår som drengene i Trier familien (Konrads helt store youtube helte). Jeg nåede også at lave mine kardemomme boller, så der var varme boller med iskoldt smør til eftermiddags hygge. Endnu en perfekt mandag med og uden mine dejlige børn;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget anderledes uge