Mine tips, og tanker om vægttab

Min første date i to år

Sidste weekend var jeg for første gang i to år, hoppet i stiletterne, læderkjolen og sat en høj hestehale, fordi dagen hvor jeg skulle på date endelig var kommet. En graviditet og et langt ammeforløb, gjorde det svært at være ude og drikke drinks med min mand. Men endelig kom dagen, vi fik passet Konrad på Fyn, og min mor puttede Mackenzie for allerførste gang. Begge børn havde en super aften, og det havde vi virkelig også. Kasper er min mand, børnenes far, men endnu vigtigere, er han min bedste ven. Vi har det så sjovt sammen, og jeg har sådan savnet at være fjollet med ham. Vi faldt tilbage i vores gamle personligheder, hvor vi høre vores gamle musik, drak en (intern joke) Cult shaker og bare hyggede os. Hvor var det bare dejligt og vi vågnede helt nyforelskede op dagen efter. Det er dejligt at have børn, men det er nu også dejligt engang imellem, bare at være os❤️

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tips, og tanker om vægttab