Hver 7. år sker der en forandring

Sådan blev det en opturs mandag

Så har jeg rundet tre uger på Lotte Arndals online trænings og kost forløb– og jeg er happy. Jeg har skrevet meget mere om det her, og de fire simple råd jeg bare skal følge. Nå men i dag blev jeg vejet og hold nu op, hvor er det vildt hvad der er sket. Jeg kan godt se det lidt på mave og arme, men nogle gange er det bare rart at se det på papir. Jeg blev anbefalet at tabe 6kg fedt, og tage 2,7kg muskler på (altså på de 12 uger, hele forløbet tager). Og i dag har jeg tabt 3kg fedt og taget hele to kg muskler på.

Jeg var helt høj da jeg trænede efter, vildt hvad endorfiner og gode resultatet, kan gøre ved motivationen. Faktisk var sidste uge dum, vi var alle syge, og jeg har været så lidt motiveret og slet ikke fået gået alt hvad jeg skal. Men så er det op på hesten igen. En ny uge er igang, og den er startet ret godt hvis du spørger mig. Jeg er i så lækkert humør, efter jeg også forkælede mig selv med en tur i spa. Kan I have en dejlig uge

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hver 7. år sker der en forandring