Sådan blev det en opturs mandag

Lidt om min stil

Selvom det er koldt og gråt ude, så begynder jeg at drømme om forår, om blomster der dukker op fra den kolde jord, og de første solstråler der falder, og om den første dag man kan skifte de store trøjer ud med en lille tunika bluse. Den første gang man kan sidde udenfor på en cafe og mærke foråret i luften. Selvom alle årstider har sin charme, så er der bare noget helt særligt over foråret. Jeg glæder mig til at have en kjole på med bare ben, og selvom det lyder fjollet, glæder jeg mig til at jeg skal blive rød på næsen, inden den har vænnet sig til varmen og fregnerne kommer. Derfor er jeg allerede gået igang med at fine tøj på nettet, der sker jo ikke noget ved at det er klar til foråret måtte melde sig vel. Jeg skal også have styr på herretøj og børnetøj, for vi skal bare være klar til den dag sneen er væk og vi skal ud i den friske luft. Når jeg shopper, køber jeg få men gode ting, ting der kan holde i mange år, og som kan bruges til forskellige lejligheder. Jeg køber dyre accessories, og så køber jeg billigere kjoler, bluser og andet basis. Mine trøjer foretrækker jeg i cashmere, og den køber jeg til halv pris i EDIE. Men det vigtigste for mig er at have nogle lækre tasker, tørklæder og bælter at sætte sammen med noget godt basis.

Jeg er i øjeblikket helt besat i kjoler som er klassiske med en kant, og som gør kroppen feminin, men samtidig er praktisk. Jeg har forelsket mig i denne kjole fra Esprit. Tænker den vil passe fint til foråret og så kan jeg om dagen have en hestehale og ballerina sko på, og hvis jeg nu skulle ud og spise eller til et event, kunne den nemt blive til en aften kjole, med et par grå stiletter og løst hår. Det der med at købe nogle items, som kan det hele, er en af grundstenene i min garderobe. Det gælder om at finde nogle få gode ting, om kan bruges til forskellige situationer, og en feminin kjole går man aldrig galt i byen med.

Blå kjoler fra Esprit, bælte og tørklæde Hermes, 

Når man køber klassiske ting er det også nemt at få det til at fungere dag og nat. Det er nemt at pifte op, og ned alt efter hvad man skal. Jeg elsker når tøjet kan bruges til hverdag og fest bare ved at tilføre lidt lækre ting, som et smukt bælte, øreringe eller et lækkert tørklæde. Mine yndlings tørklæder er fra Louis Vuitton, Gucci og selvfølgelig Hermes.

4 kommentarer

 • Elisabeth

  Super godt indlæg, flere af den slags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elisabeth

   Forresten linket til bæltet virker ikke :/ hvor er det fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Øv hvor underligt, det er fra Hermes:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Tusind tak, det skal jeg nok se på:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan blev det en opturs mandag