Balance i livet- og plads til kage og vino

Hver 7. år sker der en forandring

 

Har I hørt at man siger der sker forandringer hvert 7. år? At der skal ske noget nyt, at parforholdet gennemgår en prøve , at man bliver træt af sit job osv? I dag skete der noget helt vildt. Jeg fik datoen for hvornår vores program bliver sendt, da jeg skulle skrive det ind i min kalender, opdagede jeg at det bliver sendt på bloggens 7 års fødselsdag. Er det et tegn? Det er da et helt vildt tilfælde, og jeg er så spændt på hvad I syntes om det. Jeg har de sidste 7 år været så glad for at blogge, jeg har elsket alle jeres kommentarer, og den altid positive tone. Jeg håber virkelig det vil fortsætte, og de nye der måtte komme til, også bliver glade for bloggen. Jeg er dog ret nervøs for at blive vurderet af mennesker der ikke kender mig og bloggen. De sociale medier kan være så onde, og folk sidder bag deres skærm, og syntes det er okay at skrive grimme ting om andre og deres børn. Jeg er godt klar over at når man stikker næsen frem, er det en af de ting der hører med, men når jeg aldrig har oplevet den onde tone, som mange andre bloggere har, er det altså det jeg frygter mest. Men lad os nu se, lige meget hvad, så glæder jeg mig til den 11 marts kl 2045, hvor mit nye kapitel starter.

2 kommentarer

 • anna

  Til at starte din nye 7 års periode på en god måde: jeg holder meget af at følge din blog og glæder mig altid til nye indlæg fra dig. vh den positive anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Åh Anna- hvor er du dog det sødeste. Tusind tusind tak for de søde ord, hvor er jeg glad for du har lyst til at læse med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balance i livet- og plads til kage og vino