Mental travlhed

Balance i livet- og plads til kage og vino

Selvom jeg er igang med en sundhedsrejse, skal der være plads til livsglæde, ellers giver man jo op. Jeg vil have plads til et glas vin med min mand, en lækker frokost, eller et stykke kage i weekenden. Det hele gælder om balance, og at træffe nogle gode valg. Et råd jeg har taget til mig er- spis aldrig kage alene! Kage er noget socialt, og det skal ikke være noget der forgår på sofaen, mens man ser tv, og slet ikke opfatter man har kørt en hel citronmåne ned! Nej hvis man nyder det med børnene, eller en veninde, så er det helt okay. Bare der er balance. I går, fik jeg spist en dejlig middag med min mand, og i stedet for at vælge ris til sushien, valgte jeg en salat med tang og laks. Bare så lækkert, og hyggeligt med lidt par tid❤️

4 kommentarer

 • Birgit

  Fedt med inspiration! Hvilken sushi resturant spiste i på? Og kan du skrive mere om hvad du spiser i løbet af dagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Birgit, Selvfølgelig vil jeg det:) Vi spiser altid på Letz sushi i Lyngby, de har den bedste salat der mætter og så koster den kun ca 100kr, hvilket jeg syntes er meget fair pris.
   Til morgen spiste jeg i dag to æg, et knækbrød og to gulerødder.
   Frokost var rester men halvdelen var grønt (salat med bønner), 1/4 del var kylling og humus og så kan man spise 1/4 brød, men det gør jeg nu sjældent.
   Aften skal vi have skinke med blomkål og en olie dressing.
   Håber det giver mening, ellers skal jeg nok lave et helt indlæg om det?
   Kram
   Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgit

   Det giver god mening. Men kunne være fedt med et indlæg og nogle dags eksempler! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hvad du ønsker, skal du få. Jeg har netop lavet et helt indlæg om det:=)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mental travlhed