Når man bliver positivt overrasket

Sådan går vores dage…

Bloggen har stået lidt stille, det har været nogle lange dage og nætter. Mackenzie har været sløj og sovet dårligt, og så har der været julestue i både vuggestue og skole. Kasper har arbejdet meget, og vi har brugt mange timer i huset. Derfor er det ekstra hyggeligt når Nissen kom med kageforme, og vi kunne bruge vores aften på lidt julehygge. Jeg elsker virkelig den tid med børnene, hvor vi bare er sammen, og laver noget alle gider sammen. Far blev selvfølgelig også glad der var hjemmebag til dessert. Åh december du er altså min farvorit måned.

Fin storebror med flot mellemrum i tænderne❤

1 kommentar

  • Nicolie

    Her har vi også halvsløje børn, men heldigvis ikke værre, end at vi kan få lavet lidt hjemmebag også:-) Som dig, elsker jeg også december – og det bliver ikke rigtig jul, før vi har lavet familiens gamle opskrift på pebernødder:-) Rigtig dejlig jul til dig og din lille familie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bliver positivt overrasket