Millie Mackencie 1 år

I dag starter julen…

Reklame for Coolstuff. I dag starter julen hos os, min fødselsdag sidste uge er overstået, og Mackenzies fødselsdag er også veloverstået. så i dag den 5 november er det officelt juletid hos familien Vilstrup. Jeg skal lytte til de første julesange, jeg skal drikke julete, og jeg skal starte på Konrads kalender gaver. Hos os er det nissen der kommer med gaver, hvis man har været sød. Nogle gange er det en lille ting, og andre gange er det noget stort han har ønsket sig. Vi er en popcorn gal familie, og vi skal i julen, se en masse julefilm, dertil har vi fået en popcorn maskine. Jeg ved at Konrad bliver så glad, og nu skal hans venner sikkert også have popcorn, hver gang de kommer. den stal også stå og lave popcorn til vores julestue. Den er fundet lige her. Er ret vild med at, en masse mennesker der har været glad for den, kommer med tips til de bedste popcorn, jeg glæder mig så meget til vi skal bruge den.

 Jeg fandt også et par andre sjove ting, som falsk sne (man ved jo aldrig om vi får det ægte). Man kommer vand på og så får man 100 gange mere sne (findes her). Der er en video på Coolstuf.dk hvor man kan se hvordan man gør. Jeg tror virkelig at Konrad vil syntes det er sjovt. Det samme gælder 3D udstikkeren, hvor vi kan forvandle en agurk til en ægte flyvemaskine, jeg har fundet den her.

Der er bare ikke noget bedre end julen, og jeg glæder mig til en masse dejlige timer med børene, gaver fra nissen, og hyggestunder. Her er lidt flere ideer til pakker, som jeg også tror var faldet i god jord hos os.

Magisk sne 39kr her, Retro pinde sjov her, cube her, lysboks her 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Millie Mackencie 1 år