Før og efter billeder- nyt soveværelse

En vigtigt og afgørende valg….

Det har været en vanvittig følelsesmæssig weekend. Fredag får jeg ved en fejl en mail fra mit elskede arbejde- hvor de skriver at jeg har fri i år til jul, men at vi ses 2. Januar. Det var også der min barsel skulle stoppe, så datoerne passer. Men jeg har jo søgt om 2 års orlov, og skal altså tidligst tilbage 2. Januar 2021. Men lige der, da jeg læste mailen tænkte jeg, måske skulle jeg bare starte med at flyve igen. Vi kunne sikkert få det til at gå op, men hjælp fra mine forældre. Jeg har brugt timer og nætter denne weekend på at tænke. Jeg elsker mit job, jeg savner mit job, jeg savner at være ude, jeg savner uniformen, jeg savner kollegaerne, jeg savner lufthavnen, hotellerne, passagerne, at være en god leder, at have et job, og have andet end mine børn, mand, hund og hus at stå op til.

Men når alt kommer til alt er det vigtigste i mit liv mine børn- og tænk en gave vi kan give dem. At deres mor altid er der, vi skal ikke stresse over de får lange dage, og hvem der tager barns første sygedag. Jeg skal ikke vente tre dage på, at Konrad kan fortælle om hvad han laver i skolen, og vigtigst af alt så giver vi vores børn en dejlig stabil hverdag. Det er vigtigere end noget andet. Jeg er så heldig at jeg stadig har mit job om to år, så er Konrad 8 år og Mackenzie 3 år, til den tid kan det være at jeg kan starte igen. Nu vil jeg udnytte tiden til at prøve noget helt andet. Jeg holder fri hele december, så er Mackenzie sikkert også, kørt helt ind i vuggestuen (vi kører meeeeeeget lang indkøring- for det kan vi jo også), og så har jeg spændende planer fra januar. Jeg skal igang med et nyt spændende kapitel, men måtte altså lige bruge weekenden på at afslutte et vidunderligt eventyr- eller ihvertfald sætte det på pause. Fortsættelse følger….

9 kommentarer

 • Tina

  Jeg kan godt forstå hvad du savner.
  Jeg har selv haft lederjob og meget ansvar i mange år.
  Men når ens børn er små, så er det på bekostning af dem, når vi vælger arbejdet.
  Måske du skal vente til børnene begynder i skole, så får de noget at se til der og andre at spejle sig i og så er banen klar til du letter:-)
  Du må tænke videre og mærke efter og se hvad du ender med at vælge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeg forstår din kommentar… Men hvad med fædrene? Det er vel også op bekostning af børn at de går på arbejde? Synes der er en ærgerlig tendens til at moren tager al ansvaret og skyldfølelsen for at passe børnene? Hvorfor skulle Mettes valg om arbejdet være anderledes end hendes mand? Og hvorfor er reaktionen ikke, at hendes mand kan støtte mere ( ikke at han ikke gør det allerede 🙂 ) , men i stedet er, at hun bør tage endnu (!) mere orlov for ikke at skade børnene? Jeg mener intet hårdt med denne kommentar, men jeg synes, at vi er kommet ud på et slemt skråplan i DK, hvor moren får AL skyldfølelsen over noget, som folk lever fint med i andre velfungerende lande?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Sofie
   Jeg forstår godt din kommentar. For os ville det ikke være en mulighed, at det var min mand der gik hjemme, og mig der fløj. Desværre kan man ikke hive penge nok hjem til at forsørge en familie som stewardesse. Men havde det været omvendt, og mig der kunne tjene mest, havde vi da klart overvejet det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Hej Tina
   Du har helt ret, man må mærke efter på sig selv og sine børn. Så glad for jeg kan give dem denne tid, med deres mor:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt, at du har mulighed for at vælge til og fra – alle valg har ofre og fordele (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frk. Vilstrup

   Du har helt ret- man kan ikke få alt her i livet:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Det drejer sig vel ikke om at give nogen skyld, men om hvordan man som forældre kan gøre det bedst for sine børn? Noget virker for nogen, og noget andet for andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey Look what we have for you! a fineoffer
  Just click on the link below to qualify

  https://drive.google.com/file/d/1N5R4NgDriYo_DJaJhWlqOlzJ0-URgJ6Q/preview

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter billeder- nyt soveværelse