Efterårskage

Det dyreste jeg nogensinde har købt…

Mit dankort bløder lige nu, men jeg er bare så glad. Jeg har købt det dyreste nogenside, selvfølgelig kostede huset også en sjat, men det har vi desværre ikke købt kontant. I dag købte jeg noget jeg har drømt om længe, og jeg føler mig meget voksne. Jeg havde jo fået lov at, låne og prøvekøre en Toyota Yaris hybrid. Som jeg desværre måtte sige farvel til i september. Nu har jeg ledt og ledt, hvad ville være den rigtige bil for mig. Jeg havde egentlig fundet en Fiat 500 i lattefarvet med åbent tag, den er lige mig, men hvordan skal jeg få to børn ind, indkøb og en klapvogn. Umulig opgave!!!!! Derfor har jeg ledt efter en ny hybrid. Den har været så økonomisk, god plads og skal aldrig tankes. Men de ryger hurtigt, så i dag kom dagen, jeg fik lov at købe den bil jeg har testet, og nu er det blå lyn min, og kun min. Jeg er så lykkelig. Turen med Mackenzie hjem, var bare den bedste. Hurra bedste fredag nogensinde. b 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårskage