Ekstra lang efterårsferie

Krops kontrol

To gange ud over mine graviditeter, har jeg vejet i slutningen af 70erne. 78kg for at være helt præsis!  Jeg gav slip, og blev lidt for rund. Jeg har det meget afslappet med min krop, kost og mad- i dag! Men har både oplevet at være for tynd og tyk. I dag kom jeg til at tænke på, hvad der mon gjorde jeg mistede kontrollen, og bare kørte ptærter, natmad og carbs ned. Hvordan kom jeg der ud? Hvor det ene kilo efter det andet, fandt plads på mine sideben? I dag kan jeg godt hygge mig med mad eller vin, men jeg regulerer altid, hvis den har fået lidt gas. Jeg vejer i dag 63 kg, det har jeg det fint med- jo jeg ville gerne veje 60kg men det vil kræve for meget af mig, så jeg har sluttet fred lige her. Men tilbage til hvordan jeg bare gav op? Jeg forstår det ikke, men hvis jeg skal komme med en konklution, tror jeg det har været svære perioder i mit liv, tidspunkter hvor jeg har været stresset, ked af det. Eller måske slet ikke kunne overskue hverdagen. Mens jeg fløj i Mellemøsten tog jeg 15kg på, altså på et år. Pludselig var jeg ude af min normale hverdag, natflyvninger og en masse byture. Da jeg kom hjem, kæmpede jeg i mange mange måneder, for at få dem af igen, og så var det slut med byture, og alt for meget pizza. Jeg tror det er sundt engang imellem at stoppe lidt op. Kigge lidt på hvordan man lever og måske lige stoppe op, inden man er så langt ud man ikke kan bunde. Håber det giver mening og måske kan bruges:)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ekstra lang efterårsferie