Min sære opfindelse

Ekstra lang efterårsferie

Kasper, børnene og jeg holder tidlig efterårsferie. Vi trængte bare allesammen til tid sammen, og væk fra hverdagen. Den første uge er vi hjemme, og nyder brunch, spil, ekstra ipad tid, huset, haven og alene voksen tid. Og næste uge tager vi til Mallorca. Der er 27 grader og så slipper vi for den lange flyvetur til Thailand. Det gode ved at booke så sent, er at vi har kunne følge vejret tæt, og holde vores muligheder åbne. Det koster selvfølgelig det mere, den det er bare så lækkert at være fleksibel. Vi var heldige at få den sidste lejlighed med pool udgang på det vildeste resort. Jeg glæder mig så meget til en familie ferie, bare os fire. Det er første gang vi skal til Palma, er der nogle der har tips, til noget vi skal opleve?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min sære opfindelse